Családos konyhák

A család az együtt, a család a külön, a család a béke, a harc, a szeretet. De mindig maga az élet, a kibontakozás lehetőségével: hagy minket elpakolni, de mindig nyitott mindenre. Akkor jó, ha a konyha mindezt a lehetőséget megadja nekünk.

Klasszikusan szép

Otthonos tisztaság, visszafogott színek, klasszikus vonalvezetés. A Cambia konyhamodell igazi családias légkört teremt.

Nagyvonalú, hívogató és funkcionális

Ebben a konyhában kicsi és nagy együtt főz! Nagyvonalú, hívogató és funkcionális – ki tud ennek ellenállni? Canto modellünk kazettás frontjaival, modern kiegészítőivel mutatja meg, hogy ilyen is lehet a vidéki stílus.

A család az élet

A család maga az élet. Együtt nevetni, főzni, játszani, néha persze veszekedni – jó, ha a konyha mindezt velünk csinálja, vagy akár még többet is…

Hanyag és különleges

Négyféle pasztell-színben pompázik a modern és funkcionális Biella konyha. Intelligens, helytakarékos megoldások hanyag könnyedséggel párosulnak.

Keretes előlapok és ívelt formák

Lekerekített formák vidékies stílusban? Miért ne! A keretes frontok és íves formák jól kiegészítik egymást ebben a klasszikus konyhában.

Egy közös hely az egész családnak

Egyszerű de nagyszerű kialakítás, a konyha, mint a családi élet középpontja és színtere. Minden adott egy közös, vidám főzéshez.