Mi készítettük

Időtlen elegancia

Bevallom (illetve párszor már bevallottam), hogy jobban szeretek az idősebb korosztálynak tervezni. Ennek több oka is van: Ők azok, akik megbíznak egy szakember tudásában, emellett viszont tudatában vannak annak is, hogy mit szeretnének, hogy nekik mi a fontos a konyhában.

Tovább

Zsályazöld szerelem

Ennek a konyhának a tulajdonosnője úgy jött be hozzánk a boltba, hogy valahol szembejött vele a hirdetésünk. Mivel volt már 2 másik helyen terveztetni, így igazából csak bizonyosságot akart szerezni róla, hogy jó irányban halad a tervezés.

Tovább

Fiatalos kényelem

Praktikus lett ez a belsőépítész által megtervezett konyha, aminek a dizájnjába mi csak egy icipicit nyúltunk bele. A karakteres fadekoros frontokat szépen lágyítja a világos beton és a teljesen fehér szín.

Tovább

Letisztult vidéki ház

Amikor kimegyünk a konyhaátadásra és a fotózásra, mindig azzal szembesülök, hogy húúú, ez a konyha sokkal jobb lett, mint a terveken!

Tovább

Bohém eklektika

Vikiék egy polgári lakás felújításába vágtak bele, amikor megkerestek minket. A konyha helye adott volt, az étkezőé már kevésbé, de sikerült közös ötleteléssel egy mindenkinek tetsző megoldást létrehozni: a hallba került egy nagy étkezőasztal, míg a konyhába is terveztünk egy reggelizőpultot.

Tovább

Szürke elegancia

Ebben a 13. kerületi lakásban sokat gondolkoztak a tulajdonosok azon, hogy a konyhát egybenyissák-e a nappalival, de végül -technikai okok miatt- maradt a külön konyha megoldás.

Tovább