Rólunk

 „Hiszem, hogy a környezetünk meghatározza a hangulatunkat és a teljesítőképességünket. Egy konyha a jókedv, az együtt- vagy épp egyedüllét, a játék színhelye. A főzés pedig maga az élmény.”

Kótai Eszter
a Woller konyhastúdió alapítója

Azt hiszem, tulajdonképpen már a 10. éve dolgozom azon, hogy szebb legyen a világ. Legalábbis, ami a konyhákat illeti. Beért a sok munka és a tanulás gyümölcse, így átadhatom végre ezt a tudást és szeretetet mindazoknak, akik hasonlóan gondolkodnak, mint én.
Igen, szeretetet, hisz ezt nem lehet máshogy csinálni, csak szívvel-lélekkel.

Ahányan vagyunk, annyifélék vagyunk

A konyhatervezés ezért minden esetben egy személyre szabott feladat. De legyen ez az én feladatom. 8 Ausztriában eltöltött év tapasztalata és több száz konyha tervezése engedte láttatni, hogy Magyarország nem csak a tervezési kompetencia, hanem a gyártási technológia terén is hiányt szenved.
Amíg megszületik egy olyan gyártó cég itthon is, aki meg tud felelni az összes minőségi követelménynek, addig is külföldi partnereink segítenek az álmok megvalósításában.

Német precizitás és előremutató dizájn

Német precizitás és előremutató dizájn jellemzi a konyháinkat. Nincs kompromisszum, minden a legjobb kell, hogy legyen!
Hiszem, hogy egy professzionálisan megtervezett tér élménnyé teszi a mindennapos főzést. Ezért együtt veled hozzuk létre a legapróbb részletekig megtervezett, egyedi, szerethető konyhádat. Elvetettem a magot, és remélem, minél előbb kihajt.
Fenntarthatóság, dizájn és technológia, indulhat a növekedés, teremtsünk élettereket, éljük az élményeket!

Csapat

Kis csapatunk szeretettel vár keddtől szombatig mindenkit, aki szeretné megvalósítani konyhaálmát. Az első tanácsadás és tervezés után a második alkalomra 3D-s látványtervvel illetve kalkulációval készülünk, ha pedig bizalmat szavaztok nekünk, 3-4 hónap múlva egy csodás konyhabútor emeli otthonotok fényét.

Várunk titeket szeretettel: Szentiványi Vivien, Kótai Eszter

Tarts velem az úton, nézz körül a konyhák között, vagy foglalj rögtön időpontot tervezésre!