Klasszikus konyhák

Családos konyhák

Casa konyhabútor

Lekerekített formák vidékies stílusban? Miért ne! A keretes frontok és íves formák jól kiegészítik egymást ebben a klasszikus konyhában.

A magasszekrénybe, ajtó mögé rejtett fiókokban észszerűen rendszerezhetjük az élelmiszereket. Az üvegfalú box-fiókoknak köszönhetően oldalról is jól átlátható minden fiók.

A lekerekített konyhabútor ívét tökéletesen követi a munkapult. A vidéki stílus gyönyörűen kombinálható nagypolgári elemekkel.

A magas minőségű, vízbázisú lakkozással ellátott, a fa természetes erezetét láttatni engedő frontoknak köszönhetően a konyhánk prémium konyha lesz, és egyben a fenntarthatóságra is figyeltünk.

Frontszínek

Munkalapok

Canto konyhabútor

Ebben a konyhában kicsi és nagy együtt főz! Nagyvonalú, hívogató és funkcionális – ki tud ennek ellenállni? Canto modellünk kazettás frontjaival, modern kiegészítőivel mutatja meg, hogy ilyen is lehet a vidéki stílus.

Classic konyhabútor

Sikkes, elegáns és visszafogott. Az achátszürke frontok, az oxidgrafit munkapult, és a megvilágított sötét hátfal kombinációja egy harmonikus és megnyugtató összképet eredményez.